انواع فرمت تاریخ سررسید

آشنایی با انواع فرمت های رایج تاریخ سررسید

انواع فرمت تاریخ سررسید سررسید عبارتست از طراحی صفحات سالنامه بنا بر نیاز یا سلیقه مشتری به صورت سررسید روز شمار، هفتگی، ماه شمار و..

فرمت تاریخ سررسید عبارتست از طراحی صفحات سالنامه بنا بر نیاز یا سلیقه مشتری به صورت سررسید روز شمار، سررسید دو روز شمار، سررسید هفتگی، سررسید ماه شمار . در این مقاله از سایت سالنامه آینده در مورد انواع فرمت تاریخ سررسید صحبت خواهیم کرد.

رایچ ترین فرمت های تاریخ سررسید کدام هستن؟

در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع فرمت های رایج تاریخ سررسید آشنا بشویم.

1- سررسید روز شمار

در سررسید روز شمار ، هر روز از هفته در یک صفحه نمایش داده می شود. در این نوع طراحی، فضای یادداشت بسیار زیادی برای یادداشت در هر روز سالنامه وجود دارد. لذا این نوع سررسید برای یادداشت مسائل روزانه بسیار کاربرد دارد. البته به این نکته توجه داشته باشید که سررسید روزشمار به لحاظ تعداد کاغذ حجیم بوده و ممکن است حمل آن توسط کاربر دشوار باشد. به این نوع سررسید، روزشمار ” پنجشنبه و جمعه جدا ” نیز گفته می شود.

سررسید روزشمار ” پنجشنبه و جمعه با هم “

از آنجا که برای بسیاری از کاربران، روزهای پنجشنبه و جمعه روز کاری محسوب نمی شود، لذا یادداشت چندانی نیز در این دو روز صورت نمی گیرد. به همین دلیل بسیاری از تولید کنندگان، سررسید روزشمار خود را بصورت ” پنجشنبه و جمعه با هم ” تولید می کنند. با این روش، علاوه بر حفظ کاربرد، سالنامه خروجی به لحاظ حجم کاغذ سبکتر بوده و به دلیل مصرف کاغذ کمتر کمی ارزانتر خواهد بود.

سالنامه روز شمار ( پنجشنبه و جمعه با هم ) متداولترین نوع سالنامه موجود در بازار است، علت این امر هم  تقاضای مشتریان می باشد.

بیشتر بخوانید :آشنایی با سررسید اروپایی

2- سررسید دو روز شمار

در این نوع از طراحی، هر صفحه حاوی دو روز از هفته است. لذا هر هفته در سه صفحه گنجانده می شود. توجه داشته باشید که چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه در یک صفحه قرار می گیرد. هر سال 365 روز داریم که تا صفحه 182 سررسید تماما شامل تقویم آن سال می باشد. حجم این نوع از سرررسید نسبت به سررسید روز شمار کمتر است. در عین حال برای هر روز  به اندازه نیمی از صفحه جای یادداشت وجود دارد.می توان در آخر سررسید از یادداشت نیز استفاده کرد.

3- سررسید هفته شمار (دستیار)

در این نوع سررسید ، هر هفته در یک صفحه چاپ می شود.  در هر سال 52 هفته داریم که تا صفحه 52 سررسید تماما شامل تقویم آن سال می باشد. حجم سررسید طراحی شده به این روش کم و جای یادداشت آن نیز در عین حال کم است. در این نوع سررسید معمولا به قسمت انتهایی آن یادداشت اضافه میکنند. این نوع سررسید برای افرادی که به یادداشت بیشتری نیاز دارند استفاده میشوند. 

4- سررسید هفته در دو صفحه

در این نوع از طراحی، هر هفته به دو بخش 3 روز و 4 روزه تقسیم شده و در دو صفحه روبروی هم قرار می گیرد.

در سالنامه هفته در دو صفحه ، صفحه اول شامل روز های شنبه ، یکشنبه و دوشنبه می باشد و صفحه دوم شامل روز های سه شنبه ، چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه می باشد.

5- سررسید ماه شمار

در سررسید ماه شمار ، هر ماه در یک صفحه چاپ می شود. این نوع از سررسید به لحاظ یادداشت نویسی کاربرد چندانی ندارد. اما مزیت این نوع سررسید این است که با یک نگاه کل ماه را مرور نمود. در هر سال 12 ماه داریم که 24 صفحه اول سررسید به ماه های سال اختصاص داده شده است در این نوع سررسید معمولا به قسمت انتهایی یادداشت اضافه میکنند و اصطلاحا سررسید یادداشتی می باشد.

6- سررسید یک ماه در دو صفحه 

در این نوع از طراحی، هرماه به دو بخش تقسیم شده و در دو صفحه روبروی هم قرار می گیرد.

کدام فرمت تاریخ سررسید مناسب من است؟

انتخاب از بین انواع فرمت تاریخ سررسید به نیاز و سلیقه شخصی افراد بستگی دارد. برخی افراد ترجیح می دهند که تقویم را به صورت هفته ای داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند که تقویم را به صورت ماهانه داشته باشند. همچنین، برخی افراد ترجیح می دهند که فضای بیشتری برای یادداشت داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند که سررسید سبک تر و کوچکتر باشد.

در ایران، فرمت ماه شمار از محبوبیت بیشتری برخوردار است. این فرمت به دلیل اینکه فضای بیشتری برای یادداشت دارد، برای برنامه ریزی های روزانه و هفتگی مناسب تر است.

لیست مطالب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا